Automatski nacrt
U VAZDUHU · promo

Novim video spotom za #ThereWillBeHaters kampanju adidas je juče zapalio iskru istine u fudbalskom svetu ukazujući na činjenicu da će uvek biti onih koji mrze, kako među protivnicima tako i među navijačima, ali da se treba izdići iznad toga i biti najbolji na terenu.

U provokativnom video spotu za #ThereWillBeHaters kampanju učestvuju svetske fudbalske zvezde Luis Suarez, Gareth Bale, James Rodriguez i Karim Benzema. Oni su fudbalski golgeteri koje mnogi „hejtuju“, ali oni nastavljaju da grabe napred i nemaju nameru da se izvinjavaju zbog svojih uspeha.

Video spot sa naslovnom numerom  “Battle Royale (Haters Instrumental VIP)” od Apashe, počinje provokativnom naracijom “Mrze način na koji hodate. Mrze način na koji govorite….”   i prikazuje životne slike najviše hejtovanih fudbalera u protekloj godini kakvi su   “Heroj” Gareth Bale, “Zlatni dečko” James Rodrigez, “Napadač” Luis Suarez i “Hip Hop VIP” Karim Benzema.  U video spotu su predstavljene njihove životne priče sa fokusom na način života, proslavu golova, imovinu i dobar izgled. Video snimak u nastavku opisuje razloge zbog kojih hejteri najviše hejtuju, a na listi najčešćih razloga su dostignuća fudbalera  na terenu i kopačke koje im omogućavaju neverovatnu igru.

Promocija novog video spota se poklopila sa lansiranjem novih  adidas fudbalskih kopački za 2015. godinu.  Predator, adizero f50, Nitrocharge i 11Pro su modeli koji su u ovoj godini tehnološki poboljšani i biće razlog više zbog koga će fudbaleri steći nove hejtere čim izađu na teren.

Vuk sa Vol strita Novo ruho Cinestar filmskih kanala Poslovnica Telekoma Otvorena moderno dizajnirana poslovnica Telekoma Srbija u TC Merkator Zepter hotel Zepter Apart Hotel u Beogradu primio prve goste naslovna Vip i korisnici doniraju sredstva za Fondaciju SOS Dečija sela Srbija