Hardcore Henry
KULTURA · film/TV

Možda mislite da smo vam sve otkrili u naslovu, ali budite strpljivi i saznajte nešto više o filmu koji je na jednom mestu spojio filmske stvaraoce iz Rusije i Amerike.

Hardcore Henry je akcioni film u kome ne vidite glavnog junaka, već ćete se osećati da ste vi na njegovom mestu zbog toga što je snimljen GoPro kamerom. Henry je supervojnik, koji je preživeo tešku nesreću i ne seća se svoje prošlosti. Kada sazna da mu je ženu Estelle kidnapovao Akan, moćni kriminalac koji pokušava da stvori armiju vojnika robota, Henry kreće u spasilačku misiju u gradu koji uopšte ne poznaje.

Film je režirao Ilya Naishuller, filmsku ekipu čine manje-više nepoznati glumci: Sharlto Copley, Danila Kozlovsky i Haley Bennett. Jedan od producenata je Timur Bekmabetov poznat po filmovima kao što su Noćna straža i Dnevna straža.

Hardcore Henry stiže u bioskope 18. aprila.

Trainspotting 2 Snima se „Trainspotting 2″ – dugoočekivani nastavak kultnog filma cover6 63. Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma Room_SBgr4 FILMSKI MART: Najava filma „Soba“ Sacha Baron Cohen Top 5: Sacha Baron Cohen