CR13047_Marketing_SS19_Sport_STILLS_MB_GROUP_LOOK_3_36_F
PULS GRADA · shopping

Ove sezone, fokus Superdry Sport kolekcije je na finim detaljima i novim tehnologijama, dok brend istovremeno nastavlja da zagovara važnost samoizražavanja i jačanja ličnosti. Inovacije su usklađene sa stilom, a kolekcija je prvenstveno namenjena ljubiteljima sporta i aktivnog stila života.

Raznovrsne boje i istaknut logo karakterišu mušku kolekciju Superdry brenda. U Superdry Sport kolekciji dominiraju crvena, plava, bela i siva boja uz prisustvo maskirne. Bogatstvo boja odiše celom kolekcijom, a posebno se izdvajaju Gym Tech pantalone i duks napravljeni sa termalnim svojstvima za maksimalnu udobnost. Retro stil je modernizovan sa trakastim i mrežastim detaljima, obezbeđujući lakoću pokreta ljubiteljima sporta i aktivnog načina života.

Žensku kolekciju karakterišu detalji poput folije, metala i naglašenih grafika. Svetloljubičasta i zelena boja u vidu prugastih detalja dominiraju na ženskim sportskim pantalonama, a odlično se kombinuju sa sportskom majicom i kratkim pantalonama za trening. Zlatni logo ističe se na majicama i prslucima napravljenim od posebnog ergonomskog materijala za neometan protok vazduha.

 Active Sport kolekcija za žene i muškarce savršeno odgovara za sve sportske aktivnosti, a brend je posebno vodio računa o materijalima. Muške majice u maslinastoj i svetlosivoj boji ukrašene su narandžastim detaljima. Tropski i leopard dezeni karakterišu žensku kolekciju. Istaknite vaš sportski stil sa mrežastim sportskim pantalonama i duksem ili kratkim džemperom.

Materijali sa odličnim performansama čine sportsku odeću veoma kvalitetnom i privlačnom. Kolekcija je funkcionalna, elegantna i lagana, a Superdry ponovo pomera granice između sportswear i casual odeće.

Nova Superdry kolekcijaOtvori galeriju
9-velicanstvenih-samsonite-cover 9 veličanstvenih kofera za sve potrebe Cover 3 Dune London: Poznati britanski brend lansirao novu kolekciju baselworld-2019-watches-promo 5 najboljih luksuznih satova u 2019. BeFunky-collage (13) H&M Conscious Exclusive 2019 kolekcija: Spoj lepote prirode i održive inovacije · ·