maxresdefaultcover
PULS GRADA · lepota

Talasaste obrve su poslednji u nizu trendova u šminkanju, za koji neki već kažu da da će obeležiti ovu jesen. Za sada ima punu podršku popularnih blogerki širom sveta, a u video klipu iznad teksta možete videti kratki tutorijal jedne od njih (Tine Yong) koji će vam pomoći da ostvarite ovakav look.

Obrve u ovom stilu mogu biti skroz talasaste ili samo na krajevima, u zavisnosti od vašeg ukusa. Zbog svoje ekstravagantnosti jasno je da talasaste obrve nisu za svakoga, i verovatno će biti popularnije među ženama koje više eksperimentišu u svom modnom stilu.

Iako su trend na Instagramu, čuju se glasovi i onih kojima se ni malo ne sviđaju. Otvoreniji od njih ih opisuju pogrdnim rečima, a već je više ljudi izjavilo da ih podsećaju na gliste!

Šta vi mislite povodom ovog trenda? Da li su u pravu entuzijasti ili skeptici?


taylorswiftcover Kako se korejska „beauty“ blogerka transformiše u Taylor Swift 1504006258-1503996315-landscape-1503935452-elle-kristen-stewart-chanel Kristen Stewart igra uz Beyonce u reklami za novi Chanel parfem cover www.redbookmag.com Najneobičniji spa tretmani širom sveta ponytail-hairstyle-ideas-cover Novi načini za nošenje konjskog repa · · · ·