maxresdefault
PULS GRADA · deca

Naš omiljeni novozelandski tata Džordan Votson je objavio novi zabavni klip u kome na humorističan način otkriva trikove koje koristi kako bi naučio svoju bebicu da puzi.

Da li je i koliko bio uspešan u tome možete saznati pregledom videa iznad ovog teksta.

Džordan je prvo pokušao da svojoj bebi demonstrira kako se puzi i nakon toga je pusti da proba isto. U sledećoj rundi je pokušao da je privoli da puzi obećanjem da će dobiti poklon ako stigne do njega (u ovom slučaju jaja (!?)). Onda mu je palo na pamet da možda treba da joj malo i sam pripomogne u puzanju u nadi da će tako najlakše zapamtiti odgovarajuće pokrete. Pokušao je još nekoliko trikova, ali, nažalost, nije mu pošlo za rukom da motiviše svog mališana da se pomeri.

Ako vam se dopada humor ovog komičara i želeli biste da pogledate još njegovih klipova, to možete učiniti na njegovom zvaničnom Youtube kanalu.

Samsonite Kako da izaberete idealan ranac za vaše dete? page-cover-programiranje City letnja preporuka #92: Knjige o programiranju za početnike thumbnail (4) City letnja preporuka #46: Kockice pričalice za najmlađe life-before-kids-life-after-kids Humoristički video upoređuje život pre i posle rođenja dece · · ·