snowman_cover
KULTURA · film/TV

Michael Fassbender i Rebecca Ferguson su u potrazi za misterioznim serijskim ubicom u prvom trejleru za film „The Snowman“, adaptaciji istoimenog krimi romana poznatog norveškog pisca Jua Nesbea.

Fassbender glumi policijskog detektiva Harryija Holea koji otkriva obezglavljen leš jedne žene prvog snežnog dana zime. Zajedno sa svojom novom koleginicom Katrine Bratt (Ferguson), Harry pokušava da uđe u trag ubice i počinje da sumnja da se radi o istom čoveku koji je bio odgovoran za nerešena ubistva stara nekoliko decenija.

Osim gorepomenutog dvojca, u filmu još igraju Charlotte Gainsbourg, Val KilmerJ.K. Simmons. Za režiju je zadužen Tomas Alfredson, poznat po svojim filmovima Tinker, Taylor, Soldier, Spy i Let The Right One In.

Kate Upton i Alexandra Daddario udružuju snage u novoj u komediji „The Layover“ Kate Upton i Alexandra Daddario u novoj komediji „The Layover“ A STAR IS BORN pic Novi talas filmskih rimejkova Kadar iz filma "Rakka" (foto izvor taringa.net) Nil Blomkamp protiv Holivuda: Pogledajte kratke SF filmove „Rakka“, „Firebase“ i „Zygote“ darkest_hour_cover Geri Oldman kao Vinston Čerčil u filmu „Darkest Hour“ · · · · ·