venom-cover
KULTURA · film/TV

Venom je jedan od najpopularnijih Marvelovih negativaca, poznat pre svega kao protivnik Spajdermena. U novom ostvarenju filmskog studija Sony njega će glumiti Tom Hardi, a film možemo očekivati u bioskopima tek od 5. oktobra.

U ne baš informativnom, ali ni uzbudljivom trejleru možemo saznati da je glavni junak Edi Brok (Tom Hardi) preživeo nesreću nakon koje više nije bio u potpunosti svoj. Ako očekujete da vidite kako se te promene manifestuju, nažalost, bićete veoma razočarani ovim trejlerom, koji je prilično štur sa detaljima. Pretpostavljamo, da ćemo više saznati o mutaciji Edi Broka u Venoma u nekom od narednih trejlera, a bilo bi lepo i da svojim očima vidimo njegovu tamnu stranu.

Osim Hardija, u filmu još glume i Riz Ahmed, Mišel Vilijams i Rid Skot. Venom je režirao Ruben Flajšer, najpoznatiji kao autor veoma zabavne horor komedije Zombilend.

Rajan Rejnolds Šta vaš omiljeni film govori o vama "Klopka" Nebojša Glogovac (1969-2018) solo_characterteaser_1-sht_online_solo_1-sht_v2_lg-cover Pogledajte prvi trejler za film „Solo: A Star Wars Story“ unsane-header-1-768x438-cover Pogledajte trejler za triler snimljen iPhone-om · ·