kupkacover
PULS GRADA · auto

Ne nose svi heroji plaštove! Youtube zvezda Colin Furze je već poznat po svom kombinovanju svakodnevnih predmeta u zabavne izume, a u svom poslednjem eksperimentu je na radost svih hedonista odlučio da pokuša da od svog automobila napravi toplu kupku!

U kratkom videu možemo da vidimo kako unutrašnjost svog autamobila ispunjava vodom, koju će kasnije tokom vožnje grejati mašinerija vozila. Nije nam jasno kako je uspeo da izoluje elektroniku od vode, ali po svemu sudeći bio je uspešan u tome i auto radi bez greške.

U duhu atmosfere razonode u dvorištu, spoljašnjost kola je pokrio travom, dok je u zadnjem delu instalirao roštilj kako bi nakon naporne vožnje u toploj kupci mogao sa suvozačem da malo predahne uz lagani obrok.

Šta reći osim da neki ljudi ili znaju da žive ili stvarno imaju višak slobodnog vremena!

car-40552_960_720cover Samovozeći automobili će povećati konzumaciju alkohola kampercover City letnja preporuka #30: Leto na točkovima fotografija koja otvara tekst1_cover 10 razloga da na putovanje krenete sa Jeep Renegade cover Ford Focus N1 Specijalna ponuda Ford Focusa u N1 verziji · · · · ·