awrinkleintimecover
KULTURA · film/TV

Meg Mari (Storm Rid) je tipična tinejdžerka koja se muči sa osećanjem neadekvatnosti i po svaku cenu bi želela da se uklopi. Kao ćerka dvoje poznatih fizičara, ona je veoma inteligentna i pronicljiva, ali još uvek nije svesna svojih talenata. Istovremeno ona mora da se suoči sa neobjašnjivim nestankom svog oca (Kris Pajn).

Zajedno sa bratom Čarlsom (Derik Mekejb), prijateljem Kalvinom (Livaj Miler) i uz pomoć tri nebeska vodiča (Opra Vinfri, Mindi Koling i Ris Viderspun), Meg kreće u potragu za njim. U međuvremenu otkriva fantastične svetove za koje nije ni znala da postoje, ali i mračne sile koje je sprečavaju da pronađe oca.

A Wrinkle in Time je filmska adaptacija istoimenog romana fantastike iz 1962. godine. Film je režirala Ejva Duvernej (Selma), dok je za scenario bila zadužena Dženifer Li (Zaleđeno kraljevstvo). U bioskopima ga možemo očekivati od 9. marta sledeće godine.


cover Urnebesna replika trejlera za „Ligu pravde“ nastala u kućnoj radinosti HAR_DM_FIRST LOOK RND F04 Filmska jesen Matilda Top 10: Retro-šik ruski filmovi Kralj Džulijen na Minimaxu Omiljeni lemur kraljevskog porekla na dečjem kanalu Minimax · · · · · · ·