The-Highwaymen-768x432
KULTURA · film/TV

Glumački veterani Kevin Kostner i Vudi Harelson igraju glavne uloge u filmu „The Highwaymen“. Oni tumače detektive koji su u poteri za Boni i Klajdom, čuvenim parom pljačkaša banki u SAD tokom Velike depresije.

Veruje se da su ovi zloglasni kriminalci odgovorni za ubistvo čak trinaestoro ljudi, od kojih su mnogi bili policajci. Detektivi koji su im konačno došli glave su pre tog zadatka već neko vreme bili u penziji. Ovi bivši teksaški rendžeri su, međutim, angažovani od strane konzorcijuma banaka da se priključe istrazi i konačno pronađu Boni i Klajda. Koristeći svoje iskustvo i intuiciju, oni su se pokazali uspešnijim u ovoj poteri od mnogih svojih mlađih kolega iz struke.

The Highwaymen je režirao Džon Li Henkok koji je poznat po filmovima kao što su OsnivačSpasavanje g. Benksa i Alamo. Osim već pomenutih Kevina Kostnera i Vudija Harelsona, u filmu još glume i Keti Bejts, Džon Kerol Link, Kim Dikens, Tomas Man i Vilijam Sedler. Svetska bioskopska premijera je rezervisana za 10. mart, dok se film može očekivati na Netflix-u od 29. marta.


download Filmska kritika: „Alita: Borbeni anđeo“ LONGSHOT-768x432 Šarliz Teron i Set Rogen u romantičnoj komediji „Long Shot“ Pad američkog carstva (2) FEST premijere 23. februara: „Pad američkog carstva“ i „Sećanje na bol Margerit Dira“ page-oscar-glumci Ko je osvojio najviše Oskara u glumačkim kategorijama? · · ·