the_disaster_artist_lead_cover
U VAZDUHU · urban flash

Neki filmovi su toliko loši da zbog svog nenamernog humora vremenom postanu zabavni za gledanje, a poneki od njih steknu i kultni status među filmskim fanovima. Takav je slučaj sa dugometražnim ostvarenjem „The Room“, autora po imenu Tommy Wisea, koji je po svemu sudeći mislio da je nova inkarnacija Orsona Wellesa, pa je odlučio da sam napiše, režira i igra glavnu ulogu u svom prvencu. Novi film „The Disaster Artist“, čiji vam trejler predstavljamo, se bavi snimanjem ovog kolosalnog neuspeha.

Tommyija glumi James Franco, koji je ujedno i reditelj filma, dok se njegov brat Dave Franco nalazi u ulozi Grega Sesteroa, jednog od glumaca iz filma The Room i autora knjige na osnovu koje je snimljen The Disaster Artist. Glumačku ekipu upotpunjuju još Seth Rogen, Zac Efron, Zoey Deutch i Alison Brie.

Ljudi koji su već imali priliku da pogledaju The Disaster Artist na festivalima tvrde da se radi o jednom od najboljih filmova godine. Mi ostali ćemo morati da sačekamo do 8. decembra, kada film kreće da se prikazuje u bioskopima. U međuvremenu, možete da pogledate najgori film ikada The Room ili bar kompilaciju najsmešnijih scena u filmu, koju vam prilažemo ispod teksta.

Zbogom Photoshop!: Poznate žene bez šminke Zbogom Photoshop: Poznate žene bez šminke https://www.youtube.com/watch?v=Y0HDB2uYiAs Žena od hrkanja muža napravila remiks hita „Despacito“ pageCOVER Roditelji se šale na račun Bijonse b3444966963cb8650d7425e7141b961ae59d573a_cover 7 poznatih ličnosti koje su najviše smršale · · ·