MOLLY'S GAME
KULTURA · film/TV

Film „Molly’s Game“ je urađen po istinitoj priči o Molly Bloom, olimpijskoj skijašici koja je jednu deceniju organizovala najekskluzivnije turnire u pokeru, pre nego što je konačno bila uhapšena jedne noći od strane čak 17 FBI agenata.

Među učesnicima njenih nelegalnih turnira, svoje mesto su našla najpoznatija imena Holivuda, sportske zvezde, najbogatiji biznismeni, ali i ruski mafijaši. Njen jedini saveznik u skandalu koji se dogodio bio je advokat Charlie Jaffey, koji je otkrio da postoji još mnogo toga u vezi Molly s čim javnost zadojena tablodima nije upoznata.

Glave uloge u filmu Molly’s Game tumače: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera i Jeremy Strong. Poznati holivudski scenarista Aaron Sorkin je u ovom filmu debitovao i kao reditelj. Premijera filma je rezervisana za 25. decembar.

Art filmovi O umetnosti u umetničarenju // filmske kritike: „Borg i Mekinro“, „Mama!“ i „Na duši i telu“ tim Stil iz filmova Tima Burtona WA16_09.27_0387_R.JPG Kate Winslet je zvezda novog filma Woodyija Allena „Wonder Wheel“ pagecover Zabavne slike sa snimanja filmskih i TV hitova · · ·