qanb5utconmlajq1ohva_cover
KULTURA · film/TV

„I Love You, Daddy“ je kombinacija drame i komedije o uspešnom televizijskom scenaristi i producentu (Louis C.K.) koji kreće da paniči kada sazna da njegova razmažena sedamnaestogodišnja ćerka (Chloe Grace Moretz) provodi vreme sa čuvenim režiserom u godinama (John Malkovich) koga prati reputacija da voli maloletne devojke.

Film je snimljen u crno beloj tehnici u stilu holivudskih ostvarenja ’40-ih, ali i Woody Allenovog filma Manhattan, s kojim ima i druge paralele. Louis C.K. je režiser i koscenarista filma (zajedno sa Vernonom Chatmanom), a nalazi se i u glavnoj ulozi. Osim njega glumačku ekipu još čine: John Malkovich, Chloe Grace Moretz, Rose Byrne, Edie Falco, Charlie Day, Pamela Adlon, Helen Hunt i Ebonee Noel. Premijera filma I Love You, Daddy je rezervisana za 17. novembar.


null Filmski oktobar "Halt and Catch Fire" AMC kanal: Poslednja sezona serije „Halt&Catch Fire“ Prokleti pas Kritika filma „Prokleti pas“: Jedini cilj je zabava 1502908467-landscape-1502904166-highest-paid-actress Najplaćenije glumice u 2017. · ·