$ (1)_cover
KULTURA · film/TV

Iz kuhinje Davida Simona, autora popularnih serija „The Wire“ i „Treme“, stiže novi HBO proizvod koji se bavi usponom porno industrije u Njujorku sedamdesetih.

Serija se dešava 1971. godine i prati živote prostitutki, podvodača, policajaca, vlasnika klubova i barova i noćnih ptica koji ih posećuju. U svetu kriminala, droge i nasilja, počinju da se javljaju naznake legalne industrije seksa, koje će od nekadašnjih kriminalnih aktivnosti učiniti biznis vredan nekoliko desetina milijardi dolara.

Glavne uloge u seriji The Deuce igraju James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr i Margarita Levieva. Osim Davida Simona, na čelu tima scenarista je i poznati pisac krimi romana, George Pelecanos. Prva sezona od 8 epizoda počinje sa prikazivanjem 10. septembra na televiziji HBO.

mother_jennifer_lawrence_aronofsky Jennifer Lawrence u trejleru za film „mother!“ Open Air Cinema City letnja preporuka #32: Otvoreni bioskopi na Tašu i Sava promenadi Letnja invazija blokbastera Letnja invazija blokbastera: Majmuni, Tom Hardi u avionu i tinejdž Spajdermen! $_deathwish Bruce Willis igra glavnu ulogu u rimejku filma „Death Wish“ · · ·