Get Shorty
KULTURA · film/TV

Ako ste uživali u filmovima kao što su „Jackie Brown“ i „Out Of Sight“, ili seriji „Justified“, obradovaće vas vest da će se pojaviti još jedna televizijska adaptacija knjige Elmora Leonarda. U pitanju je serija po njegovom kriminalističkom romanu „Get Shorty“, koja će krenuti sa prikazivanjem na Epix kablovskoj televiziji od 13. avgusta.

Fanovi Leonarda se verovatno sećaju filmske adaptacije istog roman iz 1995. godine sa Johnom Travoltom u glavnoj ulozi. Kako bi izbegli poređenje sa ovim sjajnim filmom, autori serije su izmenili neke detalje iz priče, a deluje da će serija i vizuelno izgledati dosta drugačije.

Deset epizoda će pratiti sagu Milesa Dalyija (Chris O’Dowd), plaćenog ubicu iz Nevade koji pokušava da svoj kriminalni život ostavi iza sebe i postane holivudski producent. Na tom putu će mu biti potreban neko ko već ima iskustva u filmskoj industriji, pa odlučuje da angažuje Ricka Moreweathera (Ray Romano), trećerazrednog producenta koji posle serije neuspeha takođe traži način da se konačno proslavi u Holivudu.

he-was-a-prolific-poet-and-philosopher_cover Bruce Lee: 5 stvari koje niste znali o filmskoj legendi Pirati_SBgr4_cover Filmski jun THE MARVELOUS MRS. MAISEL_cover Nove retro-chic tv serije "Osmi putnik: Kovenant" Prikaz filma „Osmi putnik: Kovenant“ · ·