avengers-end-game-4-1544189609
KULTURA · film/TV

Kompanija Marvel Studios je objavila dugo očekivani trejler za četvrti deo sage o Osvetnicima koji će nositi naziv „Avengers: Endgame“. Fanovi Marvelovih superheroja su bili nestrpljivi još od izlaska prethodnog filma „Avengers: Infinity War“ u aprilu ove godine, a novi deo će tek imati priliku da gledaju istog meseca naredne godine.

Kao što se sigurno dobro sećate (ko bi mogao tako nešto da zaboravi ako je pogledao film?), glavni neprijatelj naših junaka Tanos je u prošlom delu istrebio polovinu populacije univerzuma, uključujući i neke od Osvetnika (Star Lorda, Crnog pantera, Spajdermena, Dr. Strejndža…). Ostaje da se vidi da li će se oni vratiti iz mrtvih, ali jedno je jasno, preživeli superheroji imaju plan.

U prilično emotivnom trejleru (bar za ovakvu vrstu filmova) možemo videti utučenog Tonija Starka (Robert Dauni Džunior) u svemirskoj letelici kako razmišlja naglas pored maske svog Ajronmen oklopa. Na zemlji, s druge strane, Kapetan Amerika (Kris Evans) i Crna udovica (Skarlet Johanson) prave plan kako da se suprotstave velikom neprijatelju. Na kraju trejlera im se pridružuje još jedno poznato lice koje želi da im pomogne. U pitanju je Skot Leng (Pol Rad), poznatiji kao Ant-Man.

Avengers: Endgame su režirala braća Entoni i Džozef Ruso, dok su scenario napisali Kristofer Markus i Stiven Mekfili. Film u bioskope stiže u aprilu 2019.

maxresdefault-17-768x432 Prvi tizer za poslednju sezonu serije „Game of Thrones“ naslovna Domaća serija „Besa“ ekskluzivno na SUPERSTAR TV the-brown-bunny-21 U ovim filmovima seks je bio stvaran Akvamen 1 Filmski decembar · · · ·