Trenirajte kao Viktorijini anđeli
U VAZDUHU · urban flash

Nije potrebno da vam objašnjavamo ko su i kako izgledaju devojke koje na pisti nose veš modne kuće Victoria’s Angels. Sinonimi za zgodna, izvajana ženska tela mame uzdahe svake godine, ali žene koje zaanosno koračaju tom modnom pistom nisu nikakva bića sa druge planete, već žene od krvi i mesa koje imaju loš PMS, koje brinu o tome hoće li njihova deca dobiti dobru ocenu na testu, koje se grizu jer su posle ponoći pojele veliko parče torte, ali dobar deo njih zahvaljujući svakodnevnom programu od svega 20-ak minuta može da računa na svoju dobru liniju.

Naravno, niko ne kaže da će vam se od ove vrste vežbanja noge izdužiti tako da ćete naprasno imati manekensku građu , ako ste nekada bili visoki 1m 55cm i dalje će vaša visina biti ta, ali će vaše telo dobiti oblik kakav krasi telo svake od Viktorijinih anđela. Trener Heather Dorak u ovom videu pokazuje ono što je nekada pokazivala i novim, tek pridošlim anđelima – program vežbi od svega 20 minuta koji pokreće nizom vrlo efikasnih vežbi sve delove vašeg tela, zateže ga i oblikuje na izuzetno ženstven način.

Prošle godine je manekenka Alessandra Ambrosio zaradila 3,2 miliona funti a nedavno je otkrila da vežba koliko i profesionalni sportisti ali da njeno glavno jutarnje zagrevanje sačinjavaju vežbe Heather Dorak.

Slavni proslavljaju Božić Slavni su „upali“ u praznično raspoloženje Neobični običaji za Novu godinu Ludi doček: 10 neobičnih novogodišnjih običaja u svetu Slepi miševi Šišmiši su među nama: 13 fascinantnih slepih miševa cover1 Sve stvari koje dotaknemo za 24 sata na jednom mestu · · · ·