rolling
PULS GRADA · sport&rekreacija

Englezi se mogu pohvaliti da su nacija odgovorna za veliki broj sportova, kao i moderan sistem takmičenja u kome pojedinci i države džentlmenski dokazuju ko je najbolji u različitim disciplinama.

S druge strane, u Engleskoj je izmišljena i trka za kotrljajučim sirom, tako da je možda vreme da inovacije u sportu prepuste nekim drugim narodima.

Kao i svake godine, sedište takmičenja u ovoj bizarnoj „sportskoj“ disciplini je bilo brdo blizu Gločestera. Trkači su imali zadatak da stignu 4 kg težak sir okruglog oblika koji je pušten niz veoma strmo tlo na kome se održavala manifestacija.

Možda vam ovo sve zvuči kao dečja igra, ali pregledom najbrutalnijih momenata trke u videu iznad teksta, videćete da su se takmičari propisno izubijali dok su se praktično kotrljali niz brdo. Modrice, posekotine, ali i neke malo teže povrede nisu izostale.

Verujemo da će mnogi od njih preskočiti ovu trku sledeće godine i odlučiti se da učestvuju u nekim manje rizičnim takmičenjima kao što je na primer turnir u šahu.

Mobilni i trčanje 6 najgorih mesta na kojima držite mobilne telefone dok trčite Beosport SALOMON: Vreme je za pokret 517910-8678955-r3l8t8d-650-iron7-1525531967-728-892daa8c88-1526375851-cover 5 najbizarnijih sportova na svetu adidas Runners Belgrade adidas: NASA tehnologija u kolekciji Solarboost · · ·