the-trailer-forem-chambersem-netflixs-2160317
KULTURA · film/TV

Netflix je spremio dosta toga zanimljivog za nas ovog proleća. U njihovoj ponudi noviteta izdvaja se horor serija „Chambers“ koju ćemo biti u prilici da gledamo od 26. aprila. Glavne uloge u seriji igraju Uma Turman, Toni Goldvin i Sivan Alira Rouz.

U fokusu serije Chambers je mlada devojka Saša Jezi (Sivan Alira Rouz) koja je preživela srčani udar tako što joj je izvršena transplatacija srca. Ona postaje zaokupljena osobom koja joj je spasla život i želi da sazna što više o čudnim okolnostima njene prerane smrti. Međutim, što se više bude približavala istini, Saša će početi sve više da liči na nju, a to će posebno postati vidljivo kada upozna njenu majku Nensi (Uma Turman).

Serija Chambers je delo Lee Rejčel. Prvi sezona ima 10 epizoda. Iznad teksta možete pogledati trejler za ovu intrigantnu seriju. Upozoravamo vas da je on prilično jeziv pa ako vas traumiraju ovakvi snimci, preskočite ga.

Animated-Addams-Family-movie-first-look Porodica Adams se vraća u bioskope! hellboy-red Mila Jovović u novom „Helboju“ BeFunky-collage 10 najboljih filmova Stenlija Kjubrika sam-james-bond-1100x732 Da li će ovaj glumac biti novi Džejms Bond? · · · · ·