dolce-and-gabbana-drone-models-handbags-designboom-2-818x429-cover
PULS GRADA · moda

Modni brend Dolce & Gabbana je izabrao zaista nesvakidašnji način da predstavi svoju novu kolekciju tašni na Nedelji mode u Milanu. Umesto da stoje na ramenima ili u rukama lepih manekenki koje se šetaju modnom pistom, tašne su ovog puta lebdele iznad njih uz pomoć dronova!

Kako bi sve prošlo bez greške, organizatori revije su tražili od prisutnih da isključe Wi-Fi na svojim telefonima. Iako prvobitno isfrustrirani ovim zahtevom, oni koji su bili u publici nisu mogli da ne budu impresionirani kada su videli sedam dronova kako lagano lebde iznad modne piste sa zakačenim Dolce & Gabbana tašnama iz njihove nove kolekcije Devotion. Pogledajte u videu iznad teksta kako je izgledao ovaj neverovatni spektakl na milanskoj Nedelji mode.

esq120117adamdriver007-1510871342-copy-1517411026 Samo za momke: 4 super načina da nosite teksas page_cover Najbolje od uličnog stila sa Nedelje mode u Milanu 15 a S ofingera: Maja Atanasijević (Zipa Yoma) page-cover Najbolje haljine sa poslednjih 15 dodela Oskara · · ·