Umetnost feedbacka
U VAZDUHU · urban flash

Hrvatski studio „Señor“ napravio je sjajnu stvar- Video u kojem je prikazano kako se klijenti i kreativci (ne)razumeju. Nedeljama je prikupljan materijal koji se odnosi na feedback koji dobijaju dizajneri, menadžeri, kreativci i drugi.

U sklopu zagrebačkog „Design Districta,“ u Señoru je premijerno prikazana video instalacija u kojoj je prikupljeni materijal interpretirao glumački par Lana Barić i Damir Markovina.

„Lepo je ali me nervira“. „Sve isto kao prošli put samo malo picni“. I gomila drugih sličnih i opštih rečenica ako radite kreativu za klijenta.

Cilj videa nije da bilo koga ismeva već da pokaže da bez komunikacije nema razumevanja.
Señor je sjajno uvideo ovog slona u sobi i pozabavio se njime. Ovde možete naći zaista korisne zaključke.

„Preduvjet svakog dobrog odnosa uzajamno je shvaćanje polazišnih točaka partnera u odnosu. Prepoznavanje motiva, želja, potreba i ciljeva. S obje je strane ključno povjerenje u odabranog partnera“ navode kao ključnu stvar ljudi iza ovog sjajnog projekta.

svadba Najpoznatije venčanice svih vremena GoT One su se obukle kao da su iz serije „Game of Thrones“ Kako ga oboriti Kako da oduševite muškarca koji vam se sviđa Automatski nacrt Oni su probali simulator „pijane vožnje“