alita1
KULTURA · film/TV

Filmski vizionari James Cameron i Robert Rodriguez udružili su snage u novom filmu „Alita: Battle Angel“, naučnofantastičnoj priči punoj akcije, ali i ljubavi, nade i poruka za mlade ljude.

Prvi od njih je glavni producent filma koji je dao svoj doprinos i u pisanju scenarija, dok Rodriguez potpisuje režiju i jedan je od koscenarista.

Alita: Battle Angel je adaptacija istoimene mange Jukito Kišura. Glavna junakinja filma je kiborg Alita (Rosa Salazar), koju ostavljenu na otpadu u nesvesnom stanju pronalazi doktor Ido (Christoph Waltz). On odlučuje da joj pomogne, međutim kada se Alita probudi u njegovoj klinici, ona više ne zna ko je niti prepoznaje svet u kome se nalazi. Sve joj je potpuno novo i mora da pronađe način da se snađe na surovim ulicama Gvozdenog grada. Ido pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, ali u njen život ulazi Hugo (Keean Johnson), koji ima suprotan cilj.

Glumačku ekipu ovog interesantnog filma upotpunjuju: Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein i Jackie Earle HaleyAlita: Battle Angel će premijerno biti prikazan 20. jula naredne godine.


landscape-1513096500-bad-films 10 najgorih filmova u 2017. the 15 17 to paris warner bros Pogledajte trejler za novi film Clinta Eastwooda „The 15:17 to Paris“ 78 Heroji iz Gotama: 9 glumaca koji su igrali Betmena dah445 Dah života: Velika ljubavna priča u bioskopima · · ·