maxresdefault
KULTURA · film/TV

Naša omiljena tinejdžerska serija „Čari“ će uskoro dobiti svoj rimejk. Već od 14. oktobra ove godine ćemo biti u prilici da gledamo nove avanture mladih veštica, ovoga puta sa potpuno novom glumačkom ekipom koju čine Medlin Mentok, Meloni Dijaz i Sara Džefri.

U priči po scenariju Dženi Urman, tri sestre nakon tragične smrti njihove majke polako otkrivaju da poseduju magične moći koje će im pomoći da se obračunaju sa demonskim silama koje se obrušavaju na njihov grad Hiltaun. Najmlađa sestra Megi (Džefri) može da čita ljudske misli, Mel (Dijaz) je u stanju da zamrzne vreme, dok najstarija sestra Mejsi (Mentok) poseduje moć telekineze. U borbi za iskonskim zlom, one će imati podršku Herija Grinvuda (Rupert Evans), njihovog anđela čuvara i osobe koja im je otkrila njihovu pravu veštičiju prirodu.

Alisa Milano, Rouz Megkovan, Šanen Doerti i Holi Mari Kombs su nas definitivno očarale svojom pojavom i glumačkim performansama. Uskoro ćemo saznati da li će njihovim mlađim koleginicama iz nove verzije serije Čari poći za rukom da urade isto. Za prvi utisak kako će izgledati ova serija, pogledajte trejler iznad ovog teksta.


Captain-Marvel-Movie-Poster Bri Larson je „Kapetan Marvel“ u trejleru za novi superherojski film page-cover-premijer Filmske premijere DANI IZRAELSKOG FILMA Dani izraelskog filma u Dvorani KCB-a landscape-1496930924-best-lgbt-movies-credit-everett-collection 10 najboljih LGBTQ filmova svih vremena · ·