naslovna
PULS GRADA · deca

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvezdanom glumačkom postavom i originalnom muzikom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čoveka.

Vest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tera ih da se zapitaju šta još postoji u velikom svetu izvan njihovog snežnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

U filmu Stopalići glume Čening Tejtum kao jeti Migo i Džejms Korden kao stopalić, Persi.

Film Stopalići je vesela, duhovita, porodična avantura smeštena u snegom zavejani svet iznad oblaka, koja počinje kada se čovek po imenu Persi sretne licem u lice s jetijem po imenu Migo. Ovaj neverovatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, naterati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokaže im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji.

Galerija kadrova iz filma „Stopalići"Otvori galeriju

Nickelodeon Nickelodeon Play i omiljeni dečiji junaci u Telenoru Noc istrazivaca 2017_082 13. Evropska noć istraživača – Istraži kroz noć, u znanju je moć! Planum KC Kako da pomognete detetu da se bolje organizuje collage Upoznajte 7 najuticajnijih devojčica na svetu · · · ·