aphukenbrakecover
U VAZDUHU · urban flash

I roditeljima treba malo odmora! Autor ove lažne reklame za lek koji ne postoji se slaže sa nama. Ime leka glasi AphukenbrakE, što se može slobodno prevesti kao „je*eni odmor“. On se preproučuje svima onima koji pate od specijalne bolesti: roditeljstva.

U reklami možemo čuti da „10 od 10 roditelja širom sveta pati od simptoma ove bolesti koji uključuju: zaduživanje, gubitak identiteta, česte glavobolje i hronični nedostatak kvalitetnog sna.“

Njen glavni lik je izmučeni otac koji u bunilu tumara kućom ponom igračaka i išaranih zidova. Nakon uzimanja AphukenbrakE-a, međutim, raspoloženje mu se naglo poboljšava, naravno samo do sledećeg povratka kući, kada će ponovo da se razboli.

Ovaj šaljivi video je delo ljudi sa Youtube kanala The Dad, na kome možete videti još mnoge druge zabavne klipove vezane za očinstvo.

6-71-cover Avanture olovnih vojnika iz Drugog svetskog rata u današnjem svetu 1517486876-0-cover „Ljudska fontana“ koja će vas slatko nasmejati halloween-2893710_960_720 10 znakova da si veštica pagecover Obratite pažnju na pozadine ovih fotografija · · · · ·