Urnebesno veče uz stand up nastup i komediju „Noćne igre“
U VAZDUHU · grad

Ljubitelji dobre komedije, ne pristajte na smešno, već samo na urnebesno! Specijalan program i luda komedija „Noćne igre“ obećavaju veče koje nećete zaboraviti. Kratak stand up nastup u trajanju od 20 minuta, pre početka filma, u kojem će se predstaviti sjajni komičari koji će vas samo zagrejati za ono što tek sledi, mnogo smeha uz odličnu komediju sa tragovima fantastične misterije.

Nezaboravno veče uz mnogo smeha i zabave zagarantovano je na prvom Comedy night događaju u svim bioskopima Cineplexx u četvrtak 22. februara od 20 časova! U bioskopu Cineplexx Delta City uživaćete u nastupu Mariane Aranđelović, u Cineplexx BIG Beograd će vas dočekati Miloš Nikolić, dok je Cineplexx UŠĆE Shopping Center rezervisan za komičara Filipa Ugrenovića. U Nišu će vas zabavljati Miloš Krivokapić, dok će vam se u Kragujevcu predstaviti Milan Ćirković.

Tu zabava ne prestaje! Specijalno u bioskopima u Beogradu, sve posetioce očekuje svetska hit zabava uz partnera događaja EscapeGame. Provedite trenutke za pamćenje sa porodicom ili prijateljima uz zagonetke koje možete naći u našim bioskopima te večeri, a one najsrećnije nagradićemo i besplatnim vaučerima za escape room avanturu za celo društvo.

Rediteljski dvojac Džonatan Goldstin i Džon Francis Dejli koje znamo iz filma Godišnji odmor snova zaslužni su za ovu fantastičnu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu da događaju neverovatne stvari. Glavne uloge u filmu Noćne igre tumače: Džejson Bejtman, Rejčel MekAdams, Bili Magusen i Šeron Horgan.

FTM_1560_cover Holiday Inn: Novi paketi za mladence Festival ljubavi_cover Festival ljubavi u Novom Sadu 26731056_10215702283295743_6740501342949611482_n Sajam minijaturnih modela automobila Straftalogofotkaspolja ŠTRAFTA: Novo mesto u gradu · · · · ·