childsplay2019banner
KULTURA · film/TV

Horor filmovi imaju svoje ikone kao što su, na primer, Majkl Majers, Fredi Kruger ili Drakula. U tu grupu svakako spada i jeziva lutka Čaki koju su smo prvi put gledali u filmu „Dečija igra“ davne 1988. godine. Naredne tri decenije smo bili svedoci manje ili više uspešnih nastavaka ovog horora, a sada je došlo vreme da se ponovo vratimo na početak.

Obri Plaza tumači Keren Barklej, majku 13-godišnjeg dečaka po imenu Endi (Gabrijel Bejtmen). Za njegov rođendan ona će mu pokloniti lutku Čaki (glas daje Mark Hamil) koju je moguće kontrolisati preko mobilne aplikacije koja je ujedno povezana sa svim elektronskim uređajima u kući. Ono što ni mama ni sin ne znaju je da oni u stvarnosti ne kontrolišu Čakija, već to radi neka druga osoba koja uopšte nema dobre namere.

Studio Orion Pictures je odgovoran za novu verziju ovog horor remek-dela koju ćemo biti u prilici da gledamo od 21. juna. U trejleru iznad teksta možete videti prve objavljene snimke iz filma Dečija igra.

pjimage Znate li zašto su dela Stivena Kinga tako strašna? BeFunky-collage Počinje snimanje filma „Mrak” BeFunky-collage (4) Ovo su najbolji mjuzikli svih vremena BeFunky-collage Pregled bioskopskog repertoara: Za svakog po nešto, a pre svega za hororljupce · · ·