Kill Your Friends
KULTURA · film/TV

Britanski film „Kill Your Friends“ predstavlja kombinaciju crne komedije i napetog trilera, a sve to po receptu Johna Nivena, po čijem romanu je nastalo ovo delo. U filmu, čija radnja se odvija u Londonu 1997, ambicioznog muzičkog menadžera u potrazi za „zlatnom kokom“ igra nova zvezda britanske kinematografije, Nicholas Hoult.

Nakon sjajne uloge u poslednjem delu Pobesnelog Maksa, Hoult igra pohlepnog, ambicioznog i porocima sklonog menadžera Stevena Stelfoxa, koji pokušava da se probije u muzičkoj industriji u trenutku u kome njom cariju zvezde Britpop talasa – Oasis, Blur i Verve.

Ali na izmaku perioda u kome je nizao hitove, Stelfox će pokušati na sve načine da oživi svoju karijeru, makar neko morao životom da plati za to. Shvatićete da u njegovom svetu, prijatelji nisu vredni ni pišljiva boba.

Pored Houlta, u filmu igraju Craig Roberts, Tom Riley, Georgia King i Rosanna Arquette. Kill Your Friends će imati na Toronto Film Festivalu.

cover 10 poznatih holivudskih režisera koji se stide svojih filmova NOVI BIOSKOP ZVEZDA photo by Fadil Sarki City letnja preporuka #49: Terasa Novog bioskopa Zvezda Filmovi snimljeni u jednoj kući 10 sjajnih filmova smeštenih u jedan zatvoreni prostor Kućni ljubimci na TV-u Kućni ljubimci koji su nekada bili velike TV zvezde