Uštedite vreme: Sada postoji i robot koji može da složi vaš veš
U VAZDUHU · tech/web

Više san o budućnosti u kojoj roboti rade naše poslove nije san. Bukvalno živimo u svetu koji je do nedavno bio SF svet. Pojedinci su uplašeni da ovo znači kraj jedne radne ere jer roboti neće tražiti platu a moći će da urade više od čoveka. Drugi u ovome vide spas. Konačno pomoć pri kućnim poslovima u kojima niko ne uživa!

Samo smo čekali taj dan kad će se pojaviti robot koji će slagati naš veš. I to u vremenu koje je ispod minuta. Cela korpa veša za manje od 60 sekundi zvuči nemoguće. Ali „gospodin“ sa slike koji izgleda kao dete kopir mašine i klima uređaja to može da uradi. Njegovo ime je FoldiMate.

Osim što složi, on svaki komad veša i naparfemiše, te imate i miris svežine odmah. Može da slaže svu vrstu odeće, peškire i posteljinu… A ima i mogućnost da se kači na Wi-Fi a to služi za… Pa ne znamo, ali saznaćemo uskoro, pošto je trenutno u završnoj fazi razvoja. Očekuje se da će koštati oko 515 funti i pojaviće se 2017. godine.

Kamera 3 super trika digitalne kamere pametnog telefona Mobilni telefon najbezbedniji COOLPAD MAX: Najbezbedniji telefon na svetu Google logo Google: Stvari koje možda niste znali o ovoj kompaniji Senzor za parkiranje FenSens – mobilna aplikacija koja olakšava parkiranje ·