Automatski nacrt
PULS GRADA · deca

Edukativnog ali zabavnog karaktera na vedar i dopadljiv način serija „Sveznalkov rečnik“ objašnjava neke od najpoznatijih poslovica iz srpskog jezika.

Radnja se odvija oko glavnog lika, simpatičnog štrebera, Sveznalka. On u svojoj laboratoriji svakog dana pokreće razne eksperimente u kojima ga uglavnom svakodnevno sputava njegova, pomalo nespretna sestra Milica. U glavnim ulogama se nalaze Aleksandar Milković i Anastasija Mitić, a ostatak glumačke ekipe čine Stefan Bundalo, Jelena Đulvezan, Relja Milić. Režiju potpisuje Damir Romanov, a za scenario je zadužena Marijana Čulić Vićentić.

Cilj serije je edukacija najmlađih na temu fraza i poslovica iz srpskog jezika. Podržana je od fonda SUPERSTE, Opštine Pančevo i Opštine Inđija. Serija će imati 10. epizoda, a emitovaće se na Youtube-u kanalu i na Facebook stranici Sveznalkov rečnik svake nedelje u 12. časova.

005fridge-5a1a8d9648bbc__880_cover Sa blizancima je uvek zabavno pagecover Mamine zabavne slike ćerkice će vas sigurno nasmejati Juan Pablo Rodriguez Drugorođena deca su češće kriminalci Mačak u čizmama Najpoznatiji mačevalac na svetu dolazi u čarobni grad · · · ·