Sky Full of Song
KULTURA · muzika

Muzički video za stvar koja se pojavila nakon dugo vremena je upravo ovaj za pesmu ,,Sky Full of Song“ kojim je Florence Welch verovatno planirano najavila svoj muzički povratak. Ovo je prva nova stvar koja se pojavila od 2016. tako da nas je crvenokosa umetnica ozbiljno obradovala.

Spot za pesmu Sky Full of Song koji se nalazi u videu iznad ovog teksta režirao je AG Rojas. Florence je najavila da će se nova pesma naći na ograničenom broju vinila, kao singlica, koji će najveći fanovi moći da nabave tokom čuvenog Record Store Day-a koji se održava već nekoliko godina i u Beogradu! 21. aprila će srećnici doći u posed singlice, a svi ostali mogu pesmu da slušaju na YouTube-u, naravno pre nego što se ona nađe na novom albumu, jer ne treba zaboraviti ni to, bend je poslednji put objavio singl 2016. bila je to pesma Wish That You Were Here. Prošle godine, Florence je više bila zaokupljena ličnim projektima, pa je tada objavila knjigu Useless Magic, kolekciju stihova, poezije i ilustracija! 

insults-banner 10 najbrutalnijih uvreda među muzičarima E-Play „Šamarčina“ je posvećena ženama žrtvama nasilja Nomus-cover NOMUS: Međunarodni festival klasične muzike u Novom Sadu Dead Kennedys Dead Kennedys sviraju u Beogradu · ·