Viridi video-igrica
U VAZDUHU · tech/web

Psiholozi tvrde da baštovanski poslovi imaju sjajne efekte na opuštanje, gotovo identične kao i meditacija. Nije lako u uslovima skučenog životnog prostora imati dovoljno mesta da se u potpunosti prepustite sađenju biljaka, ali postoje i alternativni načini koji bi mogli da vam pomognu da naučite šta znači biti pažljiv prema drugom živom biću, ali i strpljiv bez obzira na nepredviđene okolnosti…

Viridi je ime igrice koja će svojim korisnicima pružiti meditativno iskustvo. Nema sata koji odbrojava vreme, nema pucnjave niti neprijatelja koji vreba da vam oduzme život, jer ovo je igrica za one koji vole da uživaju u opuštajućoj atmosferi!

Igru možete započeti i u toku dana dok obavljate druge poslove. U pozadini se čuje blaga muzika, a vi tek s vremena na vreme proverite šta se događa sa vašim tek zasađenim alojama ili čuvarkućama ili drugim više pustinjskim biljkama. U ovoj igrici nema brzih poena i bodova, ona je napravljena kako bi čoveku koji vreme provodi uz računar pomogla da nauči šta znači biti blag i strpljiv!

Igra je dostupna za desktop računare ovde, a za iPhone i Android telefone planirano je da bude dostupna u toku naredne godine!

Sweatcoin –aplikacija koja korake pretvara u novac Sweatcoin – aplikacija koja korake pretvara u novac BeFunky Collage 50 najuticajnijih gedžeta svih vremena (1. deo) Instagram promenio logo Instagram menja svoj karakterističan logo Naučnici kreirali specifičan wellness krevet Zerobody: Krevet iznad kojeg zaista lebdite · · ·