gemini-man-poster
KULTURA · film/TV

Studio Paramount Pictures je objavio prvi trejler za dugo očekivani film „Gemini Man“. U pitanju je akcioni triler sa elementima naučne fantastike u kome glavne uloge tumače Vil Smit, Klajv Oven i Meri Elizabet Vinsted. Film je režirao dvostruki dobitnik Oskara Ang Li, dok su scenario napisali Daren Lemke, Bili Rej i Dejvid Beniof („Game of Thrones“).

Vil Smit tumači Henrija Brogera, ostarelog plaćenog ubicu koji želi da napusti ovu profesiju. To, međutim, neće biti tako lako kao što zvuči budući da mu je za petama mladi ubica koji je, čini se, u stanju da predvidi svaki njegov potez. Ispostaviće se da to nije slučajno jer je osoba koja ga proganja u stvari njegov znatno mlađi klon.

Gemini Man na osnovu trejlera izgleda kao veoma uzbudljiv i originalan film, a da li će opravdati visoka očekivanja ljubitelja sedme umetnosti saznaćemo 11. oktobra kada započne svoj bioskopski život.

Leonard-Cohen-Bird-on-a-Wire-Tony-Palmer-Talkhouse-Film2 Na ovogodišnjem Beldocs-u: Izgubljeni dokumentarac o Leonardu Koenu BeFunky-collage Top 11 filmova na temu bega iz sopstvenog života catch-22-george-clooney-1200x520 Džordž Kluni je napravio seriju po romanu „Kvaka 22“ BeFunky-collage Filmski maraton klasnih borbi posle roštilja na Avali · · · ·