houston-doc
KULTURA · film/TV

Vitni Hjuston je oborila više rekorda muzičke industrije nego bilo koja pevačica pre i posle nje. Ne samo što je mogla da se pohvali sa više od 200 miliona prodatih albuma u svetu, već je i jedini izvođač u istoriji koji je imao čak sedam singlova zaredom na prvom mestu američke top liste. Osim toga, Vitni je glumila u nekoliko veoma uspešnih filmova, od kojih je svakako najpoznatiji „Telohranitelj“ sa Kevinom Kostnerom kao partnerom.

Sredinom ’90-ih, njen život je pod uticajem preterane konzumacije narkotika krenuo naopako. Vitni Hjuston nas je, nažalost,  zauvek napustila 2012, a sad imamo priliku da pogledamo prvi trejler za dokumentarni film o njenom životu.

U pitanju je intimni portret Vitni Hjuston koji prikazuje nikad viđene snimke ove pop dive, i po rečima njegovih autora, otkriva mnoge detalje vezane za njen uspon i pad koji su godinama zanimali njene najveće fanove.

Dokumentarni film, jednostavno nazvan Vitni, je režirao Kevin Mekdonald. On je svoju premijeru već imao na Kanskom festivalu 16. maja, a očekuje se da će se naći na bioskopskom repertoaru od 6. jula.

x-movie-cliches-that-need-to-stick-around-otherwise-im-stopping-watching-movies-altogether-1500x1000 Top 5 filmskih klišea koje ne želimo da zaboravimo solo-star-was-story-10.18.21-AM Filmsko proleće Marina-contra-el-viento_2 Film „Fantastična žena“ u bioskopima od 24. maja 766816 Film „Društvo za književnost i pitu od krompira sa Gernsija“ je u bioskopima · · ·