maxresdefault
U VAZDUHU · tech/web

Istočna obala SAD se poslednjih nekoliko dana suočava sa velikim vremenskim nepogodama. Uragan Florens preti da devastira teritoriju Severne i Južne Karoline. Stanovnici ovih delova zemlje se pozivaju da napuste svoja prebivališta, a jedan od najefektnijih načina obaveštavanja javnosti o mogućoj katastrofi je nesvakidašnja vremenska prognoza koju možete pogledati u videu iznad teksta.

U pitanju je savršen prikaz mogućih posledica uragana korišćenjem tzv. mešovite realnosti. Voditelj prognoze Weather Channel-a se nalazi u krugu, dok oko njega možemo videti efekte vremenske nepogode. U trenutku kada on objašnjava najgori scenario uragana, virtuelna voda oko njega dostiže nivo od preko dva metra a gledaoci su u prilici da vide kako će izgledati ulice njihovog grada ako se on obistini. Efekat je zaista impresivan. Nadamo se samo da će ljudi ozbiljno shvatiti ovo nesvakidašnje upozorenje i sačuvati živu glavu.


P20 Twilight Odsjaj polarne svetlosti u vašim rukama – Huawei P20 u Twilight boji 9 Samsung napravio televizor koji nestaje william-shakespeare-1716131_1280 Veštačka inteligencija koja piše kao Šekspir Honor Magic 2 Honor Magic 2 premijerno predstavljen na IFA sajmu u Berlinu · · · ·