dims
KULTURA · film/TV

Dok su svi još uvek zaokupirani finalom serije „Igra prestola“, a neki se trude da ne pokvare utisak čitajući komentare na internetu, HBO je pripremio još jednu poslasticu. Naime, izašao je trejler za treću sezonu takođe veoma popularne serije „Westworld“.

Za razliku od prethodne dve sezone, koje su se dešavale u okvirima naslovnog futurističkog zabavnog parka gde smo sretali kauboje, Indijance pa čak i samuraje, čini se da će se ova dešavati u nekom gradu. Fanovi prethodnih sezona će se setiti da je već bilo scena koje se odigravaju u tom stvarnom svetu i izgleda da ćemo videti više njega.

U okviru kratkog trejlera vidimo Erona Pola koji glumi za sada još uvek neimenovanog lika u futurističkom svetu, koji na kraju sreće Dolores, dobro poznatu ljubiteljima serije. Ne zna se koliku će ulogu imati Evan Rejčel Vud koja je glumi, ali poznato je da će se Tesa Tompson vratiti, a da su tu i nova lica pored Erona Pola, među kojima se izdvajaju Lena Vejt i Vensan Kasel.

Da bismo otkrili koja sudbina njih čeka moramo da sačekamo sledeću godinu, jer je HBO samo potvrdio da je u pitanju 2020, bez datuma premijere sezone. Trejler možete pogledati u začelju ovog teksta.

cover1744-john-carpenter 5 najboljih filmova Džona Karpentera BeFunky-collage I, valja li???: „Pet“, „Državni službenik“, „Žmurke“ 3500 Fanovi su progovorili: „Igra prestola“ zaslužuje bolji kraj batman-robert Robert Patinson će biti novi Betmen · · ·