foto izvor: http://cdn4.thr.com/
KULTURA · film/TV

Za film „White Girl“ kažu da je najeksplicitniji portret mladih Njujorčana još od prikazivanja šokatnog filma iz 1995. godine „Kids“. Ovo je prvi igrani projekat u režiji Elizabeth Wood, koji podiže prašinu gde god da se pojavi. Film je prepun scena seksa i droga je svuda prisutna. Premijera je u Americi 26. avgusta, te jedva čekamo da čujemo i zvanične komentare.

Film White Girl je glas jedne generacije. On govori o moralnoj degradaciji mladih u Njujorku, i pokazuje šta se dešava sa mladima koji donose pogrešne odluke, i koliko lako, zapravo, izgube moralni kompas. Glavna junakinja je Leah (Morgan Saylor, poznata iz serije Homeland) koja se zaljubljuje u dilera droge. Prvo je sve naravno zabavno a onda se pretvori u noćnu moru, kako to obično i biva kada je droga u pitanju.

Foto izvor: YouTube printscreenOtvori galeriju
Filmski festival Palić Filmski festival evropskog filma Palić – rekapitulacija i preporuke Automatski nacrt Trainspotting 2: Film koji ne možemo da dočekamo kafa Najbolje filmske scene sa kafom filmovi Tri kultna filma sa početka dvehiljaditih ·