Automatski nacrt
PULS GRADA · sport&rekreacija

Namaste iz metroa u Berlinu- hm, što da ne. Iako je Berlin zaista „iskuliran“ grad, postoje trenuci kada je i u njemu sve preintenzivno, užurbano, histerično i potreban vam je odmor za dušu i telo od tolikog stresa.

Koliko god je grad umetnosti i klabinga, Berlin je i grad opuštanja. I inovacija, naravno. Već smo pisali o tome da u Berlinu postoji joga sa pivom (pogledati ovde), a sad se svim stanovnicima ovog sjajnog grada nudi još jedan vid relaksacije-joga u metrou. Zapravo, videografkinja iz Finske koja stanuje u Berlinu, Ilsa Hellman zajedno sa učiteljicom joge Katri Aalto snimila je kratki film koji podseća žitelje grada da nije potrebno specifično mesto i vreme za relaksaciju, to može biti bilo kad i bilo gde.Zapravo je i zdravije kada čovek nauči da se opušta tokom dana na različitim mestima, nije bitno ko gleda.

Pošto je u Berlinu sve umetnost, i ovaj film sniman u metrou Berlina pokazuje sklad između pokreta jogine i arhitekture stanica metroa. Ideja videa jeste da nauči ljude da u danu mora postojati balans. Balans između posla i slobodnog vremena, balans u druženju i vremenu koje provodimo sami.


Color trka broj 2 Druga Tikkurila Color RUNNING trka s bojama gu Savršene patike za sport Kako da zavolite trčanje Kako da počnete da trčite (a da to ne mrzite) Fudbaleri Batistuta On je srećan u novom klubu: Mario Balotelli ne podnosi „Liverpool“ · ·