1506695204-0_cover
U VAZDUHU · urban flash

Pre ili kasnije svako od nas nabavi neku spravu za vežbanje za svoj dom. To se najčešće dešava u trenutku kada se nameračimo da po svaku cenu uđemo u formu i izgubimo višak kilograma.

Želje su jedno, realnost je nešto sasvim drugo. U zabavnom video klipu koji vam predstavljamo možete videti za šta sve stvarno koristimo spravu za vežbanje kada ne treniramo

Istina je da vežbanje u praksi nije toliko zabavno kao što izgleda kada gledamo lepe tete i mišićave muškarce na televiziji. Po kupovini sprave za vežbanje, iskreno se trudimo da redovno treniramo i motivacija nam je na vrhuncu. Posle par nedelja međutim, stvari se radikalno menjaju i sprava ubrzo dobija neku sasvim drugačiju funkciju u našem domu.

Prvo počinjemo da stavljamo garderobu na nju, pa onda sedimo na njoj, i tako dalje dok ne krenemo da je koristimo za praktično sve svrhe osim one za koju je namenjena. Pogledajte u smešnom video klipu iznad teksta na šta tačno mislimo.

Naslovna Tost kao umetničko platno za simpatične kompozicije pagecover Anarhisti među nama: Oni ne poštuju pravila Najbolja odbrana u slučaju napada pri podizanju novca sa bankomata Najbolja odbrana u slučaju napada pri podizanju novca sa bankomata toothbrush-571741_960_720_cover 6 mitova u koje verujemo zbog reklama · · · ·