Lažna adidas reklama
PULS GRADA · aktuelno

Ovu reklamu nije napravila kompanija adidas i neće je koristiti u vlastite promotivne svrhe, iako bi trebalo! Zašto to mislimo? Zato što je u pitanju pravo malo umetničko delo, koje nije plod velike svetske kompanije sa nebrojenim producentskim mogućnostima, već je u pitanju rad nemačkog studenta Eugena Merhera.

Ako ste siti loših reklama koje ne poručuju ništa drugo, do: „Dajte nam svoj novac“ možda će ova reklama, ali i njoj slične, vratiti veru u vaše posustalo srce. Jedan nemački student, je sa svojih 26 godina, rešio da ponudi i drugačije i emotivnije rešenje, koje, koliko nam je za sada poznato kompanija adidas neće uzimati za svoje reklamne potrebe. Ova reklama pokazuje dom za stara lica, i u njemu jednog heroja, kojem je bilo dovoljno da vidi svoje stare patike pa da ponovo oseti žar za životom. Break Free je šokantna reklama za adidas, koja je za sada ostala bez ključne podrške, mada se stvari možda i okrenu u korist mladog Eugena Merhera. Niko vam neće zameriti ako na kraju reklame pustite suzu, i nama je to bila prirodna reakcija.

ng Vreme je za novogodišnje odluke ng Nove godine na svetu Automatski nacrt Ne mislite da je gotova 2016. Tu je trejler za horor film Zaštitite svoje ljubimce od petardi (foto: animalsurgical.com) Imate li srca, savesti razuma? Nemojte bacati petarde! · · ·