Zašto se fudbaleri FC Barselone razlikuju od drugih
PULS GRADA · sport&rekreacija

Kada su Lionel Messi, Luis Suárez i ostatak tima fudbalskog giganta poznatog kao FC Barselona stigli na teren stadiona St. George Park (Engleska), dočekao ih je neobičan prizor. Pored uobičajenih fudbalskih lopti, na zelenoj površini bilo je i mnoštvo šarenih lopti nešto većih od onih namenjenih za fudbal.

Trener Luis Enrique spremio je za svoje momke specijalnu obuku, a trening je protekao kao da je trener vežbao sa petlićima a ne ozbiljnim i vrhunski plaćenim profesionalnim sportistima.

U sklopu priprema za novu fudbalsku sezonu trener Louise Enrique, koji se smatra velikim stručnjakom među kolegama trenerima, odlučio je da svoje momke najpre dobro zabavi a tek onda natera da se dobro oznoje. Ovaj neverovatan balon fudbal je specifičan norveški izum, koji od fudbalera traži da se fokusira samo na rad nogu, kako svojih tako i svojih protivnika.

Nike Running Nike Running Lab ponovo u Beogradu Foto izvor: pexels Šta sve rade ljudi u teretani? reebok Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta – CrossFit® Nano 6.0 Automatski nacrt Možda najgluplji autogol postigao je golman Sammy Ndjock · ·