download
KULTURA · film/TV

Netflix je upravo otkupio prava na novi biografski film „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile“ koji se bavi životom zloglasnog Teda Bandija, jednog od najpoznatijih serijskih ubica u istoriji SAD. Njega tumači Zek Efron, dok se Lili Kolins nalazi u ulozi njegove dugogodišnje devojke Elizabet Klepfer.

Film je režirao Džo Berlinger. On je, između ostalog, odgovoran i za dokumentarnu seriju Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes o poznatom zločincu koja je počela da se emituje ove godine na Netflix-uExtremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile je nedavno imao premijeru na Sandens festivalu. Kritičari koji su ga gledali su se složili da je u pitanju vredno filmsko ostvarenje i posebno su naglasili da je Zek Efron neverovatan u ulozi Teda Bandija.

Što se tiče početka prikazivanja na Netflix-u i u bioskopima, postoje naznake da će se to dogoditi na jesen, ali ništa još nije definitivno odlučeno u vezi toga. Pogledajte kako izgledaju prvi objavljeni snimci iz filma u trejleru iznad teksta.

cuentocriada-1549268067 Stigao je tizer za treću sezonu serije „The Handmaid’s Tale” ben-affleck-batman-1-1050x700 Ben Aflek ipak više nije Betmen rns7c4xpymbezudrlqgr Silvester Stalone planira da snimi film o Edgaru Alanu Pou naslovna kola Najčuveniji filmski automobili · · · · ·