https://www.youtube.com/watch?v=Y0HDB2uYiAs
U VAZDUHU · urban flash

Možda će vas iznenaditi činjenica da je ovogodišnji apsolutni hit leta „Despacito“ portorikanskog pevača Loisa Fonsija i repera Daddy Yankeeija, izašao još u januaru ove godine. Spot za ovu pesmu je u međuvremenu postao treći najgledaniji video klip svih vremena na YouTube-u, a očekuje se da će se uskoro popeti i na vrh liste. „Despacito“ je već inspirisao brdo remiksa i obrada, ali nešto kao što je uradila ova gospođa još nismo videli!

Naime, ona već četiri godine mobilnim telefonom snima hrkanje svog muža, koji izgleda do sada nije pronašao nijedno mesto na svetu na kome ne može da zaspi. Uz sinovljevu pomoć, ona je napravila svojevrstan remiks pesme Despacito, gde je melodija napravljena od različitih klipova muževljevog hrkanja. Rezultat je u najmanju ruku urnebesan. Poslušajte kako to zvuči u video klipu iznad teksta.

pageCOVER Roditelji se šale na račun Bijonse b3444966963cb8650d7425e7141b961ae59d573a_cover 7 poznatih ličnosti koje su najviše smršale Tqc018XLAYXHKhnyrA66_IntrovertGraphs10_cover Grafikoni koje će samo introverti razumeti cover Diznijeve princeze u borbi za ženska prava · · · · ·