cover
PULS GRADA · lepota

Ako postiji jedna stvar po kojoj reklame za kozmetičke proizvode za negu kože nisu poznate, onda je to definitivno iskrenost! Jedna norveška kompanija, međutim, odlučila je da u novoj kampanji kaže zbogom preteranom šminkanju i digitalnom ulepšavanju svojih modela. U tu svrhu je snimila kreativnu reklamu koja prikazuje kako se menja žensko telo od rođenja pa do 100. godine života.

Nazvan Životni vek u 100 sekundi, ovaj video je nastao kao kolaboracija Vitus lanca apoteka i T/A Pol reklamne agencije. U snimanju su učestvovale žene svih uzrasta, rasa i tipova građe. Video ih prikazuje u hronološkom redu da bi se jasno primetile sve promene na koži nastale zbog starenja.

One su nasmejane i zrače svojom spoljašnjom i unutrašnjom lepotom, bez obzira da li imaju 6, 30, 58 ili 92 godine. Kada pogledate video neće vam više nikad biti jasno čemu svo to retuširanje i manipulacija, kada žene najbolje izgledaju kada su prikazane baš kakve jesu!

Koozmetik Hohohoo: Koozmetik novogodišnji poklon pagecover Šminkerka je transformisala svoje delove tela u brzu hranu page_covertet Sigurno će se pokajati zbog ovih ružnih tetovaža Zimske frizure Novembar je savršen mesec za novu frizuru · · · ·