2018-Razzies-Awards-Nominations_cover
KULTURA · film/TV

Postoje dobitnici i gubitnici u svakoj filmskoj godini. I dok željno iščekujemo da vidimo da li će naši favoriti kao što su „Dunkirk“ i „The Post“ pokupiti Oskara 4. marta, lako je zaboraviti da su u 2017. snimljeni ali i prikazani neki zaista katastrofalno loši filmovi.

Naravno, organizatori dodele Zlatne maline definitivno nisu zaboravili na njih, budući da je njihova misija da „nagrade“ sve što je bilo najgore u svetu filma u prethodnoj godini.

Oni će tako i ove godine napraviti feštu dan pre Oskara (3. marta) na kojoj će biti izabrani filmski gubitnici iz 2017. Upravo su objavljene nominacije za ovu prestižnu nagradu, a čast da se bore za najgori film godine imaće: BaywatchThe Emoji MovieFifty Shades DarkerThe Mummy i Transformers: The Last Knight.

U zabavnom videu iznad teksta se možete upoznati i sa nominacijama za najgoru mušku i žensku ulogu. Među glumcima, favorit na kladionicama je Mark Walhberg za čak dve loše uloge u filmovima Daddy’s Home 2 i Transformers: The Last Knight, dok se među damama prednost daje Dakoti Johnson (Fifty Shades Darker). Kompletna lista nominacija je dostupna OVDE.

Al Pacino Al Paćino u „Igri vešala“ od četvrtka u bioskopima Genius_Banderas1(650x417)cover Antonio Banderas je Pikaso u novoj seriji o životu slavnog slikara The Terror THE TERROR: Ekspedicija zbog koje nećete moći da zaspite 5a593f701f00009800db8861_cover Džon Hem je zvezda novog akcionog trilera „Bejrut“ · ·