Screen-Shot-2018-07-17-at-11.09.05-AM
KULTURA · film/TV

Ove godine se navršava deset godina od počekta emitovanja serije „Breaking Bad“, a njene glave zvezde, Brajan Krenston i Aron Pol, su odlučile da u zabavnom skeču ponovo glume zajedno, ovog puta iz humanitarnih razloga.

Iza videa stoji organizacija Omaze koja se bavi pružanjem pomoći nezbrinutoj deci i maloletnim žrtvama nasilja. Za svoju novu kampanju oni su angažovali popularni dvojac iz serije Breaking Bad, na radost svih onih kojima je ona nedostajala. Podsećamo vas, poslednja epizoda serije Breaking Bad je emitovana sada već davne 2013. godine.

U kratkom skeču, Aron se vraća u studio u kome je snimana serija da bi ponovo video kako izgleda čuveni kamper u kome je proveo toliko vremena sa svojim partnerom iz serije, Brajanom Krenstonom. Na njegovo veliko iznenađenje, u vozilu pronalazi Brajana, kome očigledno ne cvetaju ruže nakon završetka snimanja serije Breaking Bad. Ubrzo, međutim, saznajemo da i Aronov položaj u industriji zabave više nije toliko dobar pa je sada prinuđen da radi kao vodič u studiju Sony.

U videu iznad teksta možete pogledati kompletan skeč sa nekadašnjim zvezdama kultne serije. Nadamo se samo da ovo nije poslednji put kada ćemo ih videti da glume u zajedničkom projektu, pošto je očigledno da imaju stvarno dobru hemiju.

Capital pictures (?????-?????) 10 činjenica o filmu „Titanik“ koje možda niste znali TCDDOAB_EC044 Glumci serije „Downton Abbey” snimaju istoimeni film PRE_301_AB_0221_0028_RT Večeras počinje nova sezona serije „Preacher“ na AMC kanalu creed-header-1-cover Krid II: Pogledajte trejler za nastavak bokserskog hit filma · · · ·