Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 proizvoda netipičnih ukusa koji se prodaju širom sveta

AUTOR: CityMagazine 25 Feb, 2019
5 proizvoda netipičnih ukusa koji se prodaju širom sveta

U nastavku ćemo vam otkriti 5 takvih primera

Čips sa ukusom limete

Popularni brend Lay’s redovno konsultuje potrošače kada je u pitanju izbor njihovih novih ukusa. Mislili biste onda da kompanija igra na sigurno i samo proizvodi proverene ukuse, međutim, uopšte nije tako. U SAD i okolnim zemljama je već neko vreme u prodaji njihov čips sa ukusom limete. Gorko i slano ponekad idu odlično zajedno pa nema razloga da to nije tako i u slučaju ove grickalice.

Kit Kat čokoladice sa ukusom zelenog čaja

View this post on Instagram

Only in Japan. KitKat Uji Matcha. #officelife

A post shared by a. (@annalisagennaro) on

Kit Kat čokoladice su veoma popularne u Japanu, posebno među studentima. Zanimljivo je da ime ovog brenda zvuči slično japanskom izrazu kitto katsu, što u prevodu znači: pobediti po svaku cenu. Ukus zelenog čaja je samo jedan od čudnih ukusa koje imaju Kit Kat čokoladice u zemlji izlazećeg sunca. Postoje još i čokoladice sa ukusom pasulja, vasabija i sakea.

Sprite sa ukusom krastavca

Čuveni gazirani napitak je u Rusiji dobio još jedan ukus. Verovali ili ne ali se u ovoj zemlji prodaje Sprite sa ukusom krastavca! Sigurno smo da bi i mnogi od vas probali ovo piće, ali, iskreno, mi bismo ga radije preskočili.

Tic Tac bombone sa ukusom kokica

Mentol bombone su ranije služile da osveže dah posle slanog obroka, međutim, u današnje vreme, aktuelne su bombone koje podsećaju na iste te obroke. Tako je, na primer, kompanija Tic Tac pre nekoliko godina predstavila bombone sa ukusom kokica. Eksperiment nije prošao baš najbolje, ali je proizvod i dalje dostupan u nekim zemljama Evrope.

Gazirani napitak sa ukusom slanine

View this post on Instagram

🐷 🥓 Bacon Soda 🥓 🐷 #BaconSoda

A post shared by luismtz07 🔵 (@luismtz07) on

Moramo priznati da nam pripada muka kada samo čujemo da postoji piće sa ukusom slanine, ali je očigledno problem u nama budući da nekoliko kompanija u SAD pravi upravo takav gazirani napitak. Oni koji su ga probali ga opisuju kao malo slađu kiselu vodu sa ukusom slanine.