Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #46: Super Donky – bar za ljubitelje zdrave hrane

AUTOR: CityMagazine 14 Aug, 2019
City letnja preporuka #46: Super Donky – bar za ljubitelje zdrave hrane

Super Donkey je opušten juice and salad bar, od skoro na novoj adresi, smešten nedaleko od centra grada u ulici Vlajkovićeva 25. Nova adresa ali i novi specijaliteti, osveženja, poslastice i ponude. Savršeno mesto da započnete dan uz neki od sveže ceđenih sokova ili da jednostavno uzmete predah i uživate u zdravim obrocima u toplom internacionalnom ambijentu.

Super Donkey je, od kada se otvorio, definitivno jedno od omiljenih go-to mesta kad je zdrava hrana u pitanju! Nije baš klasičan restoran, više je opušteno brunch mesto gde možete i da sednete da nešto pojedete, a i da uzmete smoothie, potaž, konkretno jelo ili desert da ponesete.

Njihove kombinacije imaju veoma interesantne namirnice u obrocima. Nema onih klasičnih zdravih jela – salata s piletinom, tuna salata itd, već su to lude kombinacije koje vam u tri života ne bi palo na pamet da mogu da idu zajedno, a toooliko su ukusne!

Specijaliteti, osveženja i poslastice iz ponude bara Super Donky

Specijaliteti, osveženja i poslastice iz ponude bara Super Donky

Primera radi, svaka salata ima svoju nacionalnost – Argentinac, Indijac, Libanac, Sicilijanac i druge. Svaka je fino zasitna, vrlo ukusna i puna dobrih namirnica. Dosta jela je vegansko i/ili gluten free, pa i oni na posebnom režimu mogu da nađu nešto za sebe.