Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li je ovo posao o kome smo sanjali?

AUTOR: CityMagazine 10 Mar, 2019

Kompanija Mondelez International, koja je vlasnik kompanija Cadbury, Milka i Oreo, trenutno traži jednog novog zaposlenog. U pitanju je neko ko bi se bavio isprobavanjem čokolade, i ne, to nije šala. Njima treba neko ko će u britanskom gradu Vokingemu, u okrugu Berkšir, probati čokoladu i davati objektivno i iskreno mišljenje.

Pozicija ne uključuje puno radno vreme, već samo angažman od sedam i po do osam sati nedeljno. Kada se uzme u obzir da biste tada jeli čokoladu, to je i više nego dovoljno. Ne traži se nikakvo prethodno iskustvo za prijavu, ali neophodan je bogat vokabular kako bi se jasno objasnili i analizirali isprobani proizvodi i došlo do prave ocene. Onaj ko prođe selekciju ići će i na posebnu obuku za ovo radno mesto.

Ona osoba koja bude dobila posao radiće uz još 11 ljudi koji se isto bave isprobavanjem čokolada. Njihovo dosadašnje iskustvo pokazuje da u pitanju jeste veoma zanimljiv i jedinstven posao, ali da mu se treba posvetiti i biti skoncentrisan. Naravno, ljubitelji slatkiša imali bi posebnu motivaciju za ovako nešto.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Devet namirnica koje su idealne kad želite nešto za užinu

Na studijama se stalno nešto užina između obroka, zato evo nekih zdravih predloga. Evo nekoliko zdravih užina koje svaki student…

Devet načina da krišku hleba pretvorite u večeru

Imate hleb? To je već pola večere. (I ne, ne pričamo o sendvičima.) Ako je vreme za večeru blizu, a…

Ostanite aktivni, ojačajte svoj imunitet

Veoma često posmatramo infekcije i viruse kao nešto sezonsko, smatrajući da se prehlade javljaju samo tokom zimskog perioda. Međutim, virusi,…

Mala ruska apoteka: Malavit i Pulmoklinz

Jedinstveni prirodni antiseptik MALAVIT stvoren je na Altaju pre više od 25 godina i za to vreme je dobio zaslužna…