Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novi hleb sa speltom i čia semenkama i Zrno plus za sve one koji vode računa o ishrani

AUTOR: CityMagazine 25 May, 2019
Novi hleb sa speltom i čia semenkama i Zrno plus za sve one koji vode računa o ishrani

Danas, kada se živi brzo i kada nam je dostupno mnogo više izbora, važno je da što više vodimo računa o tome šta i u kom obimu unosimo u svoj organizam, da bismo mu obezbedili što više korisnih sastojaka i imali dovoljno energije za svakodnevne obaveze.

Hleb Naše zrno sa speltom i čia semenkama premijum kvaliteta spoj je iskustva i novih trendova, koji zadovoljava sve potrebe užurbanog načina života.

Spelta je jedna od najstarijih kultivisanih useva u ljudskoj istoriji i veruje se da su je koristili naši preci još pre oko 8.000 godina. Poznata je po tome što sadrži veliki broj hranljivih materija, vitamina, minerala i esencijalnih organskih jedinjenja koje druge žitarice ili ne sadrže ili ih imaju u manjim količinama. Pripremljen po bogatoj recepturi, kuvanjem zrna spelte i čia semenki u ražanom i pšeničnom kiselom testu, dobijen je hleb laganog i aromatičnog ukusa, koji će sve osvojiti već posle prvog zalogaja. Hleb Naše zrno sa speltom i čia semenkama prirodan je izvor vlakana i mangana i produženog roka trajanja do 5 dana. Na tržištu je dostupan u obliku polumeseca u pakovanju od 300g. Probajte ga i uživajte u čarima lepšeg, boljeg i zdravijeg života.

Spelta & čia

Spelta & čia

Hrono ishrana je knjiga zdravog života i većina ljudi je primenjuje kako bi održavali zdrav život, dobar metabolizam kao i sam izgled. Neki smatraju da hrono ishrana nije dijeta, već stil života. Zbog toga smo rešili da napravimo novu vrstu hleba Zrno plus, koji je pogodan za  ovakvu vrstu ishrane.

Zrno plus, novi hleb Naše zrno premijum kvaliteta bogat je semenkama lana, suncokreta, soje i susama zbog čega se lako i brzo vari i savršeno uklapa sa svakom vrstom namirnica. Takođe, sadrži prirodna izvorna vlakna puna proteina, magnezijuma, gvožđa i cinka. Ovaj specijalni hleb u obliku polumeseca dostupan je u pakovanju od 300g. Njegova bogata receptura daje mu produženu svežinu čak 5 dana, kako biste duže uživali u čarima ovog proizvoda, za doručak, ručak sa porodicom, na pauzi tokom posla ili večeru sa prijateljima. Verujemo da ćete uživati u bogatom ukusu ali i svim blagodetima koje novi hleb Zrno plus donosi.

Zrno plus

Zrno plus